OUTFIT: BOMBER AND LEATHER VANS

DSC_1456DSC_1473 DSC_1440

Bomber jacket Saints & Mortals / Sweater Saints & Mortals / Jeans Now & Then / Shoes Vans / Bag Zara / Sunglasses Specsavers

E-N-D-E-L-I-G tid for å ta frem lærvans og korte bomberjakker og faktisk gå med det uten å fryse rævva av seg. Det er rart hvordan klesplagg kan gjøre at du blir helt varm i brystet, men så bringer enkelte ting med våren (som det å legge vekk vinterjakken) med seg så mange flere følelser, minner og assosiasjoner enn det man fysisk ser på bildene. Gud, det er digg.

Finally time to put on my leather Vans and short bomber jackets and actually wear it without almost freezing to death. I agree it is somehow strange that a simple outfit can make you almost truly happy – but there are some aspects about spring (like putting away your winter jacket) that bring so many feelings, memories and associations to the surface. To me, it’s a lot more to this time of year than you can see by looking at the pictures. It is truly wonderful. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *