THE NORSK DESIGN: BEHIND THE SCENES

DSC_2034DSC_1832DSC_1969DSC_1799DSC_2131DSC_1959DSC_1921

Behind the scenes er alltid gøy. Jeg koste meg stoooort på kampanjeshoot med The Norsk Design på søndag. Nå skjer det mye for designerne bak merket – torsdag har de pop-up store på Steen & Strøm der de lanserer sin nye smykkekolleksjon i samarbeid med Olav Aleksander. Her er en jente som i alle fall skal droppe innom!

Behind the scenes is always great fun. I had the best time shooting the campaign for The Norsk Design on Sunday. This is an exciting week for the designers behind the brand – on Thursday, they will be launching their new jewellery collection in collaboration with Olav Aleksander on Steen & Strøm in Oslo. This girl is definitely stopping by.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *