Solkysset uten å ha sett solen

DSC_1519AstridHelenHolm_KarlssonBarlindhaug_1AstridHelenHolm_KarlssonBarlindhaug_4

AstridHelenHolm_KarlssonBarlindhaug_2 AstridHelenHolm_KarlssonBarlindhaug_3 Sponset behandling 

Jeg har nettopp vært hos Karlsson Barlindhaug på St. Hanshaugen, fått lagt inn babylights i håret mitt, og shit – så bra det ble! Dyktige Marianne gjorde et helt sinnsykt grundig stykke arbeid, jobbet seg gjennom hele håret mitt og har nå tryllet frem den looken jeg så gjerne skulle hatt, men aldri fikk naturlig i sommer fra solen.

Generelt kan jeg si at babylights er en stripeteknikk som er ment å etterligne den solkyssede looken og de naturlig lysere stripene håret får av å være eksponert for sol. Når du får vevd inn babylights i håret, lysner frisøren ørsmå seksjoner av håret om gangen, slik at stripene ikke blir markerte og tydelige, men heller ser fullstendig naturlig ut.

Jeg er veldig glad i min egen hårfarge, men liker at den er ultimat. Derfor tar jeg gjerne et slikt grep sånn at jeg blir ordentlig solblond. Hvis ikke været er på din side, er dette en perfekt måte å se fresh og sommerlig ut, men samtidig ikke gå helt crazy.

I tillegg kuret Marianne håret mitt med Olaplex, som er en styrkende behandling for hår som går gjennom kjemiske behandlinger eller skal bygges opp. Med en liten klipp og forming av selve håret i tillegg, har jeg blitt hundre prosent klar for å møte høsten. Jeg blir så glad når jeg ser meg i speilet om dagen!

www.karlssonbarlindhaug.no / Bestill time på nett her / 22 56 63 35

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *