Den beste følelsen i verden

Astrid_Helen_foto_Maximilian_Habobi_cAstrid_Helen_foto_Maximilian_Habobi_eAstrid_Helen_foto_Maximilian_Habobi_dAstrid_Helen_foto_Maximilian_Habobi_fAstrid_Helen_foto_Maximilian_Habobi_b

Bomber Alpha Industries (lignende HER og HER) / Tights Cubus (lignende HER) / Boots Roots (lignende HER) / Sekk Becksöndergaard (adlinks)

Foto: Maximilian Habobi

Hola, søndag <3 Det er lite jeg liker bedre på søndager enn å ha «nå gjør jeg det jeg aldri rakk resten av uken»-dager. I dag innebærer det å treffe sengen etter å ha fullført det jeg skal av jobb og sove ut.

Maximilian og jeg har, som bildene viser, teamet opp for masse outfitbilder. Nå er harddisken min stapp full, men som blogger er det å ha bildemateriale så det holder uten tvil den beste følelsen som finnes.

Når vi er inne på Maximilian, er det fyren på bildene under. Sjekk ut bloggen hans her. Virkelig dyktig type!

UPDATE: Jeg har fått en del spørsmål om bomberjakken min. Den er altså fra Alpha Industries (litt vanskelig å få tak i i norske butikker om dagen), men jeg har nå lenket til et par varianter ovenfor. Når det er sagt – hvis noen lurer på om de er verdt pengene – jeg vil definitivt si ja. Jeg er helt forelsket i fargen, den er fantastisk varm og god, og sitter som et skudd.

Her kan du lese mer om bomberforelskelsen min: Hvorfor bomberjakken må være Alpha Industries 

Astrid_Helen_foto_Maximilian_Habobi_gAstrid_Helen_foto_Maximilian_Habobi_hAstrid_Helen_foto_Maximilian_Habobi_a

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *