Hair talk – hvordan jeg pleier håret mitt

Astrid_Helen_KB_1

Astrid_Helen_KB_2

Inneholder sponsede produkter

I dag skal jeg snakke litt om hvordan jeg tar vare på håret mitt. For min del har hårpleie ikke vært noe jeg har vært nevneverdig opptatt av før de to siste årene. Jeg klippet meg sjeldent, og sett bort i fra at jeg vasket håret, gjorde jeg egentlig ingenting for å holde det sunt og friskt. Det handler ikke egentlig om latskap, men uvitenhet – jeg så ikke at jeg ødelagte det og at jeg endte opp med å gå rundt med glansløst hår og verdens mest slitte spisser. På et tidspunkt sto det faktisk helt insane dårlig til på hårfronten.

Heldigvis – samtidig med at kunnskapen min på feltet har økt (blant annet gjennom bloggen), har jeg også begynt å ta ordentlig vare på håret mitt.

Nå går jeg hos Karlsson Barlindhaugs avdeling på St. Hanshaugen, og der har min dyktige frisør Marianne og jeg snakket om nettopp dette med hårpleie og hvor viktig det er. Mange misforstår tenker at stylingprodukter er nok, men det er liten vits hvis ikke håret ditt har fått pleien det trenger slik at du har et sunt grunnlag.

For min del har det handlet om å bruke volumsjampo og ordentlig balsam for gi håret glans, pleie og forhindre at det blir slitt og tørt. Jeg bruker sjampo og balsam fra Tigis S-factor-kolleksjon. Hårkuren jeg bruker er Violet Mask fra Tigi Catwalk som også hjelper for å holde på de kalde tonene i håret. Produktene kan kjøpes hos KB, som fører Tigi.

Jeg er veldig fornøyd med håret mitt om dagen, og kommer til å fortsette å ta disse grepene, nå som jeg ser at det funker og faktisk gir en effekt. Hår er viktig, og for min del er det ikke noe spørsmål lenger om jeg skal ta de fem ekstra minuttene en gang i uken for å kure håret.

Les mer om hva Karlsson Barlindhaug har gjort med håret mitt her: Solkysset uten å ha sett solen 

Astrid_Helen_KB_3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *