OMG det ble lilla

Astrid_Helen_lavender_hair_1

Astrid_Helen_lavender_hair_2Astrid_Helen_lavender_hair_3Astrid_Helen_lavender_hair_5

Sponset behandling

Eller metallisk lavendelfarget om du vil – anyways, håret mitt er bare slayin’ nå.

Jeg fikk tidenes prinsesseoppvartning hos Karlsson Barlindhaug St. Hanshaugen fredag. Jeg har aldri tenkt seriøst på det på den måten, men det å stikke til frisøren og bli litt tatt vare på er deilig, og også nødvendig innimellom. Å sitte stille i mer enn 20 minutter er lenge for meg, men når du setter av timevis til håret får du virkelig tenkt etter hvordan du egentlig har det samtidig – og det er viktig i blant. Jeg trengte de timene for meg selv ekstra mye denne uken, som har vært lengre og tyngre enn vanlig.

Heldigvis – Karlsson Barlindhaug tar veldig godt vare på meg, og pusher i tillegg grensene mine når det gjelder hva jeg tør på hårfronten. Jaggu endte jeg ikke opp med denne deilige, deilige lillatonede fargen. Skjedde helt på impuls, gjorde det óg, etter at Marianne med stor suksess pitchet inn ideen for meg. Jeg digger når frisører tenker litt utenfor boksen! Det er tydeligvis håp for kontrollfreaken i meg.

Marianne lysnet etterveksten, kuret håret mitt med Olaplex for å bygge det opp og hindre at det ble skadet av den kjemiske behandlingen, og stusset det. Fargen tenkte jeg å komme tilbake til senere når jeg har kjent litt på den, men den ble som sagt bestemt der og da, og er en liten hemmelighet. Det føles helt vilt bra nå!

Les også: Solkysset uten å ha sett solen 

Og denne: Hair talk – hvordan jeg pleier håret mitt 

Sånn btw, så kommer jeg til å kjøre en konkurranse på Instagram nå der DU kan vinne et gavekort på 1.000 kroner hos Karlsson Barlindhaug St. Hanshaugen! Følg meg på Instagram (@astrid_helen) og delta i konkurransen HER

www.karlssonbarlindhaug.no / Bestill time på nett her / 22 56 63 35

Astrid_Helen_KB_2Astrid_Helen_KB_1Astrid_Helen_KB_4Astrid_Helen_KB_6Astrid_Helen_KB_8Astrid_Helen_KB_5Astrid_Helen_KB_3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *