Instalately

instalatelyastrid_helen

1. Mer av denne looken kommer snart på bloggen:) 2. Fra Google- og YouTube-workshopen vi var på denne uken. 3. TB til Barcode i fjor vinter. 4. Detaljer! 5. DeoDoc-frokost. 6. Fra operaen i høst da det var litt varmere. 7. På pressefrokost med This Is PR. 8. Jeg er makeupjunkie x 100 – her er noen av favorittene akkurat nå. 9. Med Maxi og Steph på Frogner. 

Noen av de siste instaoppdateringene mine får dere her! Håper dere vil følge meg – navnet mitt er @astrid_helen. Jeg elsker Instagram bare mer og mer ettersom tiden går, synes det er en helt fantastisk måte å dele bildene mine på. Lover det blir mer å se der også utover!

Les også: Bildene som aldri nådde bloggen 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *