Når julen starter i midten av november – med The Body Shop

Astrid_Helen_Body_Shop_1

Med fine Jeanette og Heidi <3 

Astrid_Helen_Body_Shop_2Astrid_Helen_Body_Shop_5Astrid_Helen_Body_Shop_3Astrid_Helen_Body_Shop_4

Etter at jeg ble blogger har starten på julen for min del kommet allerede i midten av november, når The Body Shop lanserer juleproduktene sine. Det er lovlig tidlig, jeg vet, men det er klin umulig å ikke bli i julestemning når det er pepperkaker, julemusikk, og juleverksted og alle mulige deilige dufter hvor enn du snur deg.

Jeg fikk håndskrubb og håndmassasje med den nye Frosted Plum-produktlinjen, og vi fikk presentert alle de nye produktene til The Body Shop. Akkurat sånt man trenger på kalde novemberkvelder!

Jeg ble nominert som «Årets stjerneskudd» i Vixen Blog Awards før helgen, og har igjen lyst til å si tusen takk for dette. Jeg hadde blitt supertakknemlig om du også tok ti sekunder og stemmer meg videre til den store finalen HER! <3

Nyt kvelden, ta vare på hverandre og vær snille <3 Vi snakkes snart! Xx

Les også: Bli med oss behind the scenes 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *