Snapshots mellom alt det andre som skjer

Wa_2

Jeg har på meg:

Wa2wo_2


Jakke Zara 
Topp H&M
Jeans MQ 

Foto: wa2wo

God morgen og god 1. desember <3

Det synes kanskje ikke på bildene, men da disse snapshotsene ble tatt var jeg superstresset – hadde sånn ti minutter på å knipse alt vi skulle med Jeanette før hun skulle på møte og jeg skulle ha helgevakt. Men det er i sånne øyeblikk, når man kanskje har hodet et helt annet sted og ikke tenker på at man blir fotografert, at det kan dukke opp veldig fine bilder.

Håper dere får en strålende tirsdag! Jeg skal ut på reportasje i dag og senere i et spennende møte, weee. Xx

Stem på meg til finalen i Vixen Blog Awards her, der jeg er nominert som «Årets stjerneskudd»! <3 

VIXEN_NOMINASJON_GIF1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *