Outfit: Army & Nude

Astrid_Helen_Alpha_1

Astrid_Helen_Alpha_2

Astrid_Helen_Alpha_4Astrid_Helen_Alpha_3

Astrid_Helen_Alpha_9

Astrid_Helen_Alpha_10

Jeg har på meg
Bomberjakke Alpha Industries (lignende HER)
Topp Bik Bok (HER)
Jeans Cubus 
Boots Din Sko 
Smykker BJØRG/Dyberg & Kern/Arts & Crafts
(adlinks)

Foto: Ane Gyllstrøm

Det er riktignok litt i kaldeste laget for å faktisk gå i denne komboen utendørs akkurat nå, men jeg har blitt totalt hekta på armygrønt og nudetoner i kombinasjon. Synes det er helt vilt fint. Derfor bruker jeg den innendørs enn så lenge.

Jeg fikk btw superhyggelig omtale av Vixen i går, der jeg ble listet som en av fem norske bloggere under 25 år å følge. Kjempekoselig. Sjekk ut saken HER.

Neste uke skal jeg på flere spennende events, og tirsdag skal jeg sitte modell for Headmasters når London-teamet deres kommer for å style ny kolleksjon for de daglige lederne. Gleder meg! Jeg samarbeider med Headmasters med jevne mellomrom, og dette blir dette årets første. Sist gang var jeg å se i høstkampanjen deres.

Hvis du, som meg, har hung-up på nude og army om dagen – sjekk også ut disse innleggene: 
Perfect nude set
Slik styler jeg bomberjakker 

8 kommentarer

 1. Hi Astrid, I good i am not bothering you! I wonder if you know if the Alpha Industries jacket is the model MA-1 TT WMN or if it’s the MA-1 W? I think it looks perfect on you and I would like to order one myself!

  1. Hi Amanda, no problem! It’s the MA-1 W :) Thank you so much :)

   1. Amanda

    hey, I have only one more question and that is, if the jacket is lined or not? :)

   2. If you mean lined with faux fur or something, it’s not :)

   3. Amanda

    okay! so it is more of a summer / spring jacket? ^^

   4. it’s pretty warm, so I use it all year :)

   5. Amanda

    okey! Thx! :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *