Outfit: Burgundy bomber

Astrid_Helen_burgundybomber_3Astrid_Helen_burgundybomber_4Astrid_Helen_burgundybomber_5Astrid_Helen_burgundybomber_6Astrid_Helen_burgundybomber_2Astrid_Helen_burgundybomber_1

Jeg har på meg
Bomberjakke STAY / Carlings
Turtleneck STAY / Carlings 
Tights Cubus 
Boots Roots
Smykker Arts & Crafts / Dyrberg & Kern / BJØRG

Foto: wa2wo

Jeg er allerede i gang med å planlegge våren på antrekkssiden og denne burgunderrøde bomberjakken fra STAY glir rett inn i garderoben. Den er sånn halvtykk, og passer dermed perfekt i overgangsperioden. Nå har jeg kombinert den med mørke farger, men tenker meg også at den blir perfekt med armygrønt.

Jeg jobber i helgen, så skal øyeblikkelig stikke av gårde, men ønsker dere en nydelig søndag. Til uken planlegger jeg å steppe opp outfitshootgamet dersom været holder seg, og det blir så morsomt!

Les også: Outfit: Army & Nude 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *