Fra blond til perfekt icy blonde med KB St. Hanshaugen

Astrid_Helen_KB_5Astrid_Helen_KB_6

 Min fantastiske frisør Marianne hos KB St. Hanshaugen og jeg bestemte oss for at vi skulle gjøre noe helt annerledes i dag. Jeg har nemlig gått og tenkt litt på at jeg har lyst på enda lysere hår med sølvskimmer, og det var virkelig perfekt at hun hev seg på idéen da jeg presenterte den for henne.

Marianne helbleket håret mitt nesten helt inn til røttene, så det nå er omtrent hvitt – jeg digger det! For å bevare den kalde fargen, hadde hun i en gloss som skal hindre håret i å få gultoner. I tillegg ble det kuret med Olaplex, som virker oppbyggende og hindrer at håret blir skadet av den kjemiske behandlingen.

Selv har jeg dessverre hjemmebleket håret mitt tidligere, og resultatet har ikke alltid blitt helt hundre prosent. Det blir rett og slett fort litt småharry fordi sluttresultatet ofte blir så gult. I tillegg endte jeg opp med å skade hele håret fordi behandlingen tar så hardt på det til slutt. Dette føler jeg derimot at jeg lett kan leve med!

Les også: OMG! Det har blitt lilla 

www.karlssonbarlindhaug.no / Bestill time på nett her / 22 56 63 35

Astrid_Helen_KB_3Astrid_Helen_KB_1Astrid_Helen_KB_2Astrid_Helen_KB_7

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *