Burger-reunited med min homegirl

Processed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with hb1 preset

Jeanette og jeg hadde verdens hyggeligste catch up i går, da vi traff hverandre for første gang på altfor lenge. Vi er begge travle folk med mange baller i lufta på én gang, og enkelte ganger må man bare si «hey, nå er det på tide vi treffes ordentlig». Og det gjorde vi! Red Bull, masse skravling mikset med photoshoot gjorde ettermiddagen helt komplett.

Når man holder på som oss, er det imidlertid ikke alltid man orker å mekke middag. Den perfekte løsningen for oss denne gang ble å bestille mat hjem fra Foodora. Har dere som bor i Oslo testet det ut enda? Foodora finnes både som app og som nettsted. Det fungerer ved at du lager egen profil, typer inn adressen din og sjekker hvilke av dine favorittrestauranter som leverer mat dit du bor. Maten kommer på døra der jeg bor omkring 35 minutter etter bestilling, og det er jo veldig innafor.

Både Jeanette og jeg er burgerentusiaster, og jeg manglet fortsatt burger fra Nighthawk Diner på listen min, så valget var enkelt denne gang, haha! Beste jeg vet i tillegg er å kjøre løpet helt ut – hive på fries, løkringer, nachos og masse digg salat. Nydelig dag og nydelig middag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *