Jeansen som sitter perfekt over rumpa

Astrid_Helen_Bik_Bok_jeans_1Astrid_Helen_Bik_Bok_jeans_2Astrid_Helen_Bik_Bok_jeans_3Astrid_Helen_Bik_Bok_jeans_4

Jeg har på meg
Topp Bik Bok (HER)
Jeans Bik Bok (HER)
(adlinks)

Etter at jeg ble voksen, har jeg hatt mye vanskeligheter med å finne jeans som sitter bra. Jeg har korte bein, rumpe og tendens til svai i ryggen (takk mamma, jeg er faktisk glad for dette, selv om det kanskje ikke høres sånn ut akkurat nå). Det er dessverre ikke alle jeansprodusenter som lager bukser som sitter bra på min kroppsfasong, og med det er det duket for store problemer. Det suger noe helt sinnsykt å stå svett i et prøverom, prøve jeans etter jeans uten hell og ende opp sur og trøsteløs mens du begynner å tenke at det er kroppen din det er noe feil med fordi ingenting sitter pent.

Jeg får ofte den verste glippen i ryggen fordi jeansen ikke sitter inntil, beina er ti centimenter for lange, eller jeg finner modeller som klemmer flatt det som er, noe som ikke er spesielt hot. Selv har jeg endt opp med å gå hjem med PMS-tendenser og skli inn i yndlingstightsen nok en gang i frustrasjon over dette.

Jeg ble derfor gledelig overrasket da jeg fant denne jeansen fra Never Denim hos Bik Bok. Modellen heter Groupie Pusha Trash og sitter som et skudd, både i ryggen og over rumpa. Komfortabel er den også, fordi stoffet er stretchy. Ligner du på meg i kroppsfasong, kan denne anbefales. Jeg har planer om å jakte på flere som denne utover for nå har jeg fått litt smaken på jeans igjen. Holder selvfølgelig øynene åpne og melder fra når jeg kommer over flere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *