Nytt hår med Karlsson Barlindhaug

Sponset behandling

Astrid_Helen_Karlsson_Barlindhaug_5Astrid_Helen_Karlsson_Barlindhaug_6

Virkelig deilig å være tilbake hos Karlsson Barlindhaug på St. Hanshaugen og få frisket opp i håret! Jeg helbleket det tidligere i år, og har i etterkant brukt lillasjampo for å holde på den kalde fargen, og det har fungert over all forventning. Denne gangen la Marianne babylights innerst ved røttene for å gjøre overgangen fra min egen hårfarge (som riktignok er ganske lys) til det blekede partiet jevn. Hun kuret det, og brukte også en gloss, og frisket opp spissene.

Som kjent kan bleking skade håret, og jeg har vært spent på å se om det gikk bra for min del eller ikke. Heldigvis ser det ut som at alt går bra, kanskje mye på grunn av Olaplex, som er en behandling Karlsson Barlindhaug har brukt på meg hele veien. Olaplex virker oppbyggende og hindrer at håret tar skade av kjemisk behandling. For meg har det fungert kjempegodt, og jeg kan anbefale behandlingen videre.

Les også: OMG! Det har blitt lilla 

www.karlssonbarlindhaug.no / Bestill time på nett her / 22 56 63 35

Astrid_Helen_Karlsson_Barlindhaug_3Astrid_Helen_Karlsson_Barlindhaug_1

For dere som lurer på hvem Marianne er, så ser hun slik ut! Superdyktig og fantastisk koselig frisør. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *