Sånn krøller jeg håret med rettetang

Tenkte jeg skulle dele med dere en av de vanligste måtene jeg krøller håret på, nemlig den dere ser i videoen over! Og jepp, jeg er på YouTube nå, så subscribe gjerne på kanalen min hvis dere vil se mer av sånn som dette ;)

Måten er veldig enkel, du bruker rettetang til å lage krøllene, i tillegg til noen få hårprodukter. Her har jeg brukt min elskede rettetang fra Remington, hårskum fra John Frieda, hårspray fra Revlon og hårstrikk fra Invisibobble.

Videoen er speedet opp enkelte steder, men dette tar meg totalt rundt et kvarter å gjøre, og det er ikke så gærent sånn til hverdags, mener jeg i alle fall. Husk å se videoen i HD ❤

Jeg får en del spørsmål om hårfargen min, og da kan dere sjekke ut dette innlegget, der jeg forklarer litt hva frisøren min Karlsson Barlindhaug har gjort med det. Veldig fornøyd, virkelig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *