Oslos hyggeligste food tour

FoodWalk_AnneValeur_4FoodWalk_AnneValeur_14

Alle foto: Anne Valeur

Det synes kanskje oftere på Instagram enn her på bloggen, men jeg er og blir en uhelbredelig foodie. Det er lite som gjør meg så glad som et ordentlig bra måltid, og etter at jeg flyttet til Oslo har jeg virkelig fått øynene opp for hvor mye godt det faktisk er å spise her.

Som dere kanskje har fått med dere, har jeg også samarbeidet med Foodora denne våren, og som den inkluderende og hyggelige gjengen de er, tok de oss med på en skikkelig street food tour for en liten stund tilbake. Jeg kan med sikkerhet si at dette har vært en av mine beste kulinariske opplevelser her i byen, og et skikkelig høydepunkt på eventfronten.

Vi begynte hos Kamai på Grünerløkka der vi fikk smake japansk-peruansk fusion, beveget oss videre til Atelier Asian Tapas i Mathallen for å spise nettopp asiatisk tapas, deretter videre til Smelteverket i Mathallen (kanskje min favoritt denne kvelden, mye fordi jeg ble overrasket over at det lå så skjult til) der vi testet ut masse deilig comfort food. Etterpå besøkte vi Mission Taco i Møllergata for å spise taco, før vi avsluttet kvelden med drinker på No. 19. At vi ble gode og mette etter sånn cirka fire middager, trenger jeg vel egentlig ikke å si noe mer om.

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne når det gjelder maten, for det var så sinnssykt masse bra og svært bredt spekter, men jeg kan virkelig anbefale alle disse spisestedene om du er på jakt etter gode måltider kombinert med koselig atmosfære. Alle er også tilgjengelig hos Foodora, så om du ikke er keen på å reise ut selv kan du alltids bestille hjem.

Se flere bilder fra kvelden under.

Sjekk også ut: Burger-reunited med min homegirl 

FoodWalk_AnneValeur_0FoodWalk_AnneValeur_1FoodWalk_AnneValeur_7
Kamai på Grünerløkka
FoodWalk_AnneValeur_13 FoodWalk_AnneValeur_17
Atelier Asian Tapas i Mathallen 
FoodWalk_AnneValeur_23FoodWalk_AnneValeur_22FoodWalk_AnneValeur_26
Smelteverket i Mathallen FoodWalk_AnneValeur_31 FoodWalk_AnneValeur_32
Mission Taco i Møllergata

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *