Makeupmaraton med Dajana

Astrid_Helen_Dajana_Makeup_2Astrid_Helen_Dajana_Makeup_7

Jeg har fulgt Dajana Tomanovic en stund nå, og blant annet skrevet om henne for Cosmopolitan. Denne dama er en spennende makeupartist som velger å gå sine egne veier og gjør mye nyskapende på sminkefronten her i Norge. Forrige helg var jeg på kurset hennes på Hotel Continental sammen med Heidi og en svær gjeng makeupjunkies.

Dajana sminket seg gjennom to looker på seks timer, og viste oss noen av sine beste teknikker. Vi lærte – for å nevne noe – om baking, hvordan få airbrushet resultat på sminken uten å bruke Photoshop, contouring av øyne og leppper i tillegg til at vi fikk ordentlig dybdekunnskap om contouring av ansikt til alle former.

Det jeg synes har vært bra og unikt med Dajanas kurs så langt, er at de går mer i dybden enn andre sminkekurs og eventer jeg har deltatt på tidligere. De er svært interessante hvis du er godt over gjennomsnittet opptatt av sminke, og har lyst til å lære deg grunnleggende kunnskap og historien bak hvorfor vi sminker oss som vi gjør. Jeg har i alle fall fått mye god kunnskap jeg tar med meg videre både i bloggsammenheng og i arbeidet jeg gjør som skjønnhetsjournalist.

Noen av bildene under er lånt av Heidi

dajanamakeup_kurs_hotel_continental-1467891-10-1464048397009Dajana_Heidichic_1Astrid_Helen_Dajana_Makeup_5

Astrid_Helen_Dajana_Makeup_3Astrid_Helen_Dajana_Makeup_4Dajana_Heidichic_2Dajana_Heidichic_3Dajana_Heidichic_4Astrid_Helen_Dajana_Makeup_6Astrid_Helen_Dajana6_Makeup_

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *