BIK BOK AW16 Backyard party

bikbokbackyard_6bikbokbackyard_9IMG_3088

Noen av bildene er lånt av Heidi og Nora

Her kommer bildene fra bakgårdsfesten til Bik Bok på Himkok, der vi fikk titte på høst- og vinterkolleksjonen deres. Like hyggelig som alltid på event med Bik Bok. Vi blir alltid supergodt ivaretatt, og får gode muligheter til å snakke med folkene bak.

Dere er helt nødt til å ta en titt på Balance-kolleksjonen, som jeg har forelsket meg helt i. Digger den duse fargepaletten og den sporty/avslappede looken på plaggene. Gjett om jeg skal handle fra denne når den kommer i butikk!

Vi fikk også deilige alkoholfrie drinker, verdens søteste små burgere og søtpotetfries. Dere som følger meg på Instagram, vet at jeg er glad i burger (det er faktisk kanskje noe av det jeg liker aller best her i verden), så da kommer det vel ikke som noen overraskelse at jeg koste meg på festen heller 😉

bikbokbackyard_7bikbokbackyard_8bikbokbackyard_10bikbokbackyard_11bikbokbackyard_13bikbokbackyard_5bikbokbackyard_12bikbokbackyard_15 Processed with VSCO with hb1 preset

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *