Derek Jeter Jersey

Astrid_Helen_Holm_BB_1Astrid_Helen_Holm_BB_2Astrid_Helen_Holm_BB_3Astrid_Helen_Holm_BB_4Astrid_Helen_Holm_BB_5Astrid_Helen_Holm_BB_6Astrid_Helen_Holm_BB_7Astrid_Helen_Holm_BB_8

Jeg har på meg 
Baseballjersey MLB 
Jeans Bik Bok/Never Denim (HER)
Sko DNA/Stockholm Design Group 
Smykker BJØRG/Dyrberg & Kern/Arts & Crafts
(adlink)

Foto: Vilde Gjestang

Tilbake i Oslo igjen etter en deilig helg i Østfold hos familien min. Fikk endelig reist ut til favorittstedet mitt sånn noensinne for outfitbilder med Vilde før vi stakk videre på kino. Lenge siden sist, men helt fantastisk hyggelig.

Blitt veldig glad i den nye baseballjerseyen min. Den blir definitivt med meg inn i sommeren. For dere som lurer, er jeansen min fra Never Denim hos Bik Bok. Den heter Groupie Pusha Trash og er definitivt en av mine favoritter fordi den sitter så bra over rumpa. Deilig å ha på seg, er den også. Dere finner den HER (adlink), og kan lese mer om den i dette innlegget.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *