Bites & Vibes vol. 1 – matfest i Oslo!

BitesVibes_1

Hola!

Lørdag dro Ane, Trine og jeg fra henholdsvis chilling, shopping og jobb til Bites & Vibes-festivalen i Brenneriveien.

Arrangementet er i regi av Foodora og samler det beste Oslo har av streetfood og generelt bare deilig mat til en eneste stor matFEST. Perfekt for matvrak som oss (meg i alle fall). Vi koste oss masse, hilste på de hyggelige Foodora-folka og hadde det dødsbra. Sjekk ut bildene, så skjønner dere hva jeg mener med lun og koselig stemning. Kommer tilbake hit neste runde, that´s for sure!

Btw så har jeg snappet noen outfitbilder også fra lørdag. De kommer senere :)

Foodora har imponert meg tidligere, og denne gangen var intet unntak. Jeg har fortsatt ikke helt kommet meg etter food touren vi fikk være med på i våres, og som dere kan lese mer om i lenken under:

Foodora food tour, runde 1: Oslos hyggeligste gatemat 

BitesVibes_2BitesVibes_3BitesVibes_11BitesVibes_4

Mat, mat, mat. 

BitesVibes_5BitesVibes_6

Bao fra Kamai Oslo. Er det rart jeg sikler? 

BitesVibes_7BitesVibes_8

Aaaneee <3 <3 <3 

BitesVibes_10

Trine og Ane. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *