Slik ser en balayage ut / Nytt hår hos Karlsson Barlindhaug

Astrid_Helen_Karlsson_Barlindhaug_1Astrid_Helen_Karlsson_Barlindhaug_2

Endelig ny på håret! Ingvild hos KB St.Hanshaugen skal ha all ære for at håret mitt nå er on point igjen. Jeg har kjørt babylights en god stund, og har vært veldig fornøyd med helhetsuttrykket det har gitt håret mitt, med litt mer spill enn det ville hatt naturlig. Babylights er en bleketeknikk der stripene legges inn med folie (nesten som vanlige striper, bare med mindre seksjoner hår av gangen).

Denne gangen testet vi derimot ut balayage, hvor man «maler» inn lysere striper i håret på frihånd, og shit, så fint det ble! Jeg er veldig lys fra naturens side, men digger å fremheve nettopp dette når jeg er hos frisøren. Det ble mye innesitting på meg i sommer også, så det var null sjans for å få med seg noen naturlig bleking av solen. Derfor er dette er en perfekt løsning for meg.

Etterpå tonet vi håret litt kaldere ved hjelp av en gloss, og nå bruker jeg lillasjampoen til Fudge for å holde det kjølig. Jeg er kjempefornøyd. Og jeg kan ikke få skrytt nok av jentene på KB – det er en ære å få samarbeide med dem – proffe, hyggelige og veldig, veldig dyktige.

Les også: OMG håret har blitt lilla

Og denne: Halla blondie! 

www.karlssonbarlindhaug.no / Bestill time på nett her / 22 56 63 35 (Karlsson Barlindhaug har også studentrabatt for dere som går på skole, så benytt dere av det!) 

Astrid_Helen_Karlsson_Barlindhaug_3Astrid_Helen_Karlsson_Barlindhaug_4Astrid_Helen_Karlsson_Barlindhaug_5

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *